Jak odstranit vlastní roli
Postup
- Přejděte do Detailu společenství
- Klikněte vlevo na Role a oprávnění
- Najděte roli, kterou chcete odstranit
- Ve sloupci Akce klikněte na ikonu červené popelnice
- Potvrďte odstranění
Odstranit vlastní roli je možné pouze v případě, že daná role není přiřazena k žádnému uživateli. Pokud chcete odstranit roli, která je přiřazena některému u uživatelů, je nutné ji nejdřív u uživatele změnit nebo ho trvale odstranit.