Zapnutí/Vypnutí funkce SMS upozornění
Zapnutí nebo vypnutí funkce SMS upozornění se provádí v Detailu společenství, pod nastavením SMS upozornění. V této části máte možnost zvolit, zda je funkce SMS upozornění zapnutá nebo vypnutá a následně uložte.
Docy